Loading...
Home_test2021-08-03T11:12:14+02:00

Een muzikant met een missie. Mijn leven is een reis en op deze reis heb ik mij ontwikkeld tot zanger pianist bij ceremonies. Daarnaast deel ik mijn eigen liedjes en verhalen in concerten, met als thema bewustzijn.

In 2013 maakte ik de belangrijkste keuze ooit in mijn leven. Deze keuze heeft mijn leven tot op de dag van vandaag bepaald. Het was de keuze voor een leven als muzikant waarmee het allemaal begon. Meer en meer ben ik me ervan bewust geworden dat deze keuze ook heeft geleid tot een innerlijke reis. Een reis die nog altijd voortduurt. Een reis met pieken en dalen, een reis met avonturen en ontdekkingen, een reis met het oog op vrijheid en ontwikkeling.

Wees van harte welkom op mijn reis.

Ceremonies

En dan ben je ineens full-time muzikant…

Een droom ging in vervulling na de keuze die ik maakte voor een leven als muzikant. Ik deed allerlei optredens. Tijdens huwelijken, diners, borrels, verjaardagen, afscheid, van alles. Maar als ik écht naar mezelf luisterde, wat vond ik dan het mooiste om te doen?

Ik ontdekte dat ik in ceremonies, zowel bij huwelijken als bij afscheid, mijn ziel kon leggen en besloot me daar op te richten. Zoals dat dan gaat wanneer je ergens specifiek voor kiest word je er logischerwijs beter in. Je gaat letten op de details. Wat zou er allemaal nóg mooier kunnen!? Dit resulteerde in een eigenzinnig concept.

Vrijwel alle liedjes speel en zing ik op verzoek. Alleen op die manier kan een ceremonie zo persoonlijk mogelijk worden gemaakt. Mogelijk hebben jullie al diverse liedjes in gedachten. Samen zullen we toewerken naar een compleet uitgebalanceerd repertoire voor de ceremonie. Ik zet de liedjes naar mijn hand en geef ze een eigen karakter.
In de voorbereiding van een afscheid is de tijd beperkt, maar ook daarbij probeer ik zoveel mogelijk gehoor te geven aan de muzikale wensen.

Ik zoek altijd naar een optimale samenwerking met de spreker die de ceremonie leidt, want op het moment dat hij/ zij bijvoorbeeld een romantisch of emotioneel verhaal voordraagt dan is het zo mooi om op de achtergrond alleen met de piano mee te spelen. Het draagt de woorden en het creëert een bijzondere sfeer.

Het is afhankelijk van de ceremonie, de tekst, het verhaal waar de muziekmomenten op z’n plek vallen. Ik hou niet vast aan enkel liedjes bij aankomst, vertrek en ergens tussendoor. Zo komt het vaker voor dat een ceremonie wel 8, 9 of zelfs 10 muziekmomenten bevat. Hier een couplet, daar een refrein, een half liedje ergens of een heel liedje weer elders. Het wordt een soort schilderij waaraan we met elkaar kleur en invulling geven zodat er iets magisch ontstaat.

Zoals verteld speel ik op verzoek, maar natuurlijk is er al een bestaand repertoire dat ik beheers en dat als referentie kan dienen. Kijk en luister er hier naar op Spotify

Concerten

En terwijl ik zo met de muziek bezig was kwam ik al snel tot de conclusie dat het mijn ultieme droom is om eigen repertoire op een podium te mogen brengen. Ergens zat dat er misschien van kinds af aan al in. Als ik namelijk films van vroeger terugkijk dan zie ik ‘kleuter’ Lars die allerlei liedjes vol overgave zingt.
Ik besloot ook deze droom te gaan realiseren. Mijn debuutsingle ‘You made me human’ verscheen begin 2019 en dit smaakte vrijwel direct naar meer. Single twee ‘Gonna do it my own way’ en single drie ‘Survive’ verschenen in 2020. Hopelijk mag in 2021 mijn allereerste volledige album het levenslicht gaan zien.
Tijdens een (huiskamer)concert breng ik mijn liedjes en enkele covers met verhalen ten gehore. Verhalen die passen bij de liedjes, verhalen over het leven, verhalen over bewustzijn, mijn innerlijke reis.

Laat je meevoeren en ga mee op reis!

Alle uitgebrachte liedjes zijn o.a. terug te vinden op: YouTube en Spotify

Book of life

Naast muziek hou ik van een goed verhaal. Een verhaal dat op je pad komt, van een gebeurtenis, een beleving, een avontuur, een gevoel of een mooie ontmoeting met iemand. Er zijn zoveel verhalen te vinden en te vertellen. Als je je ervoor open stelt ontdek en beleef je ze. Ik vind het belangrijk om in mijn leven avonturen te beleven en daarom bedacht ik “Book of life” om deze avonturen met de wereld te kunnen delen.

Muziek en video

YOU MADE ME HUMAN

‘You made me human’ is mijn allereerste eigen single. Tijdens dit filmpje luister je naar de promo-versie van het liedje. Het liedje werd geschreven ter promotie van mijn werk tijdens huwelijksceremonies. Later is een langere radio-versie geproduceerd vanwege het succes van de eerdere versie. De langere versie luister je hier terug.

GONNA DO IT MY OWN WAY

‘Gonna do it my own way’ is mijn tweede single die verscheen in 2020. De door Leonie van Wijk geanimeerde videoclip is een weergave van mijn levensloop in de muziek. Een prachtig ‘huwelijk’ ontstond hier tussen muziek en animatie. Bekijk hier de website van Leonie.

“Jij getalenteerd mens! Heel heel heeeel erg bedankt om onze ceremonie en receptie zo heerlijk mooi op te vrolijken. We krijgen tot vandaag nog elke dag complimenten over jou en jouw muziek, volledig terecht! Alexander en ik waren van in het begin al heel erg enthousiast over jou en je kunnen, maar je hebt dat op onze trouw nog eens dubbel en dik getoond. Prachtig!!”

Alexander & Laure

“Lieve Lars,
wow, wat heb jij ons maar ook alle gasten kippenvel bezorgd op deze speciale dag. Niet alleen kippenvel van jouw geweldig stemgeluid maar ook van jouw persoonlijkheid. Je bent een super toffe vent, die door zijn enorme muzikaliteit ons diep heeft geraakt. Elke noot, elke melodie, bracht ons tot ontroering. We hadden dit niet willen missen, want jij bent van enorme waarde geweest tijdens onze prachtige dag. Bedankt voor de fijne gesprekken, je openhartigheid, je wijze woorden maar vooral bedankt dat we jou hebben mogen leren kennen en van jou hebben mogen genieten!”

Jordie & Sanne

CONTACT – BOEKING

Het is mogelijk om voorafgaand aan uw evenement een persoonlijke kennismaking in te plannen. Gebruik dan onderstaand contactformulier of stuur mij een bericht via info@larszebregs.nl. Bellen mag ook op telefoonnummer: +31(0)6 4122 4144 Alvast bedankt voor uw interesse.

    Ga naar de bovenkant