Live muziek bij uitvaart

Afscheidsceremonies

  • Techniek Een compact geluidssysteem zorgt voor glashelder geluid in elke situatie. Of het nu in de kerk is of op het stadhuis of zelfs in het bos of op het strand. Het opbouwen en soundcheck duurt slechts 30 minuten.

De soundtrack van een leven

Wanneer we terugkijken op ons leven herinneren we ons de mooie momenten. Momenten die samen met familie en vrienden zijn beleefd. Vaak zijn deze gebeurtenissen gekoppeld aan muziek. Denk maar aan het moment van een eerste zoen, een kindje dat is geboren of het afscheid van een dierbare.

Bij het overlijden van een dierbare moeten er allerlei zaken geregeld worden, zoals bijvoorbeeld de muzikale omlijsting van het afscheid. Samen met vrienden en familie kijkt u terug op het leven van een familielid of vriend en denkt u aan de mooie momenten die u samen heeft beleefd. Muziek is onlosmakelijk verbonden aan deze momenten, ik noem dit de soundtrack van het leven. De muziek tijdens de uitvaart biedt dierbaren troost, het roept emoties op die passen bij een afscheid.

Live muziek bij de uitvaart

Net zoals in het leven van velen, staat muziek ook in mijn leven centraal. Sterker nog, ik heb er mijn beroep van gemaakt. Als horecamanager mocht ik verschillende uitvaarten begeleiden, maar dan vanuit een heel ander oogpunt. Ik zag daar hoe belangrijk de muziek bij een uitvaart is. Nu heb ik mij als artiest gespecialiseerd in live muziek bij ceremonies, zoals bijvoorbeeld de live muziek bij een begrafenis of crematie.

Met mijn zang en pianomuziek zorgen we samen voor een uniek en onvergetelijk afscheid. Lars Zebregs verzorgt maatwerk, dat betekent dat we samen kijken naar de wensen van de muzikale omlijsting die past bij de uitvaart.

Het repertoire

Als artiest ben je dienend aan de wensen van de familie en vrienden. Mijn repertoire is dan ook erg uitgebreid en bestaat onder andere uit ballads, soul, blues, popmuziek en ook Nederlandstalig behoort tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan nummers van Robbie Williams, The Beatles, Guus Meeuwis of Elvis. Ook word ik regelmatig gevraagd om met bescheiden achtergrondmuziek een uitvaart muzikaal te begeleiden. Vanzelfsprekend ben je meer dan welkom om een verzoek te doen voor welk lied dan ook.

Bij een afscheid wilt u worden ontzorgd. Daar houd ik als artiest zijnde rekening mee. Ik beschik over eigen apparatuur en instrumenten. Een dag van afscheid brengt al genoeg zorgen met zich mee. Het is mijn taak om met mijn muziek te zorgen voor een onvergetelijk afscheid.

Wilt u meer informatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met me op en we bespreken uw wensen.

Een greep uit de verschillende mogelijkheden

(Op verzoek zijn andere nummers bespreekbaar).

A great big world – Say something
The Beatles – Yesterday
Bette Midler – Wind beneath my wings
Bill Withers – Ain’t no sunshine
Bryan Adams – Heaven
Cat Stevens – Morning had broken
Clouseau – Afscheid van een vriend
Damien Rice – The ’Blower’s daughter’
Ed Sheeran – Autumn leaves
Ed Sheeran – Give me love
Elton John – Candle in the wind
Elvis Presley – Always on my mind
Eric Clapton – Tears in heaven
Frances – Don’t worry about me
Frank Sinatra – My way
Guus Meeuwis – De weg
Guus Meeuwis – Jouw hand
Guus Meeuwis – Zonder jou
James Blunt – Goodbye my lover
Jeff Buckley – Hallelujah
Joe Cocker – Up where we belong
Jon Secada – Angel
Kansas – Dust in the wind
Marco Borsato – Het water
Matt Simons – With you
Michael Bublé – A song for you
Nat King Cole – Unforgettable
Paul de Leeuw – ‘k Heb je lief
Phil Collins – You’ll be in my heart
Pink Floyd – Wish you were here
Procal Harum – Whiter shade of pale
Robbie Williams – Angels
R.E.M. – Everybody hurts
Simon & Garfunkel – Sound of silence
Trijntje Oosterhuis – Ken je mij
Wim Sonneveld – Het dorp

Voor meer informatie, neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.

Naam *

Email *

Telefoonnummer *

Onderwerp

Uw bericht *